Sales vanuit je Hart®


We richten ons bij Sales vanuit je Hart® op de kwetsbaarheid en ontvankelijkheid tijdens de interactie tussen klant en adviseur. Dat gaat over het investeren in de relatie met de ander. Over jezelf open stellen en de ander de ruimte geven hetzelfde te doen. Het gaat over het in lijn brengen van elkaars intenties om op basis van gelijkwaardigheid keuzes te maken die van Betekenis zijn voor de ander en daarmee voor jezelf en je organisatie. Als je intentie is om van betekenis te zijn, kies je uiteindelijk voor jezelf!

IMG 8317 2

De metafoor van De Glijbaan

1. Investeren in de relatie
De klim omhoog staat voor het investeren in de relatie. Dat vergt – vaak - tijd maar zorgt ook voor het vertrouwen en de ontvankelijkheid om überhaupt Van Betekenis te mogen zijn.

Glijbaanmodel 01

2. Acteren op deskundigheid
Als er sprake is van wederzijds vertrouwen is de weg naar de oplossing een stuk makkelijker. De glijbaan af staat voor de dialoog over keuzes en consequenties om ook daadwerkelijk Van Betekenis te kunnen zijn.

3. We gaan om met gedrag
Of je nu de glijbaan op of af gaat, je hebt altijd te maken met het gedrag van jezelf en de ander. We richten ons daarom doorlopend op de invloed van kwetsbaarheid en ontvankelijkheid in contact.

Ons aanbod

Het aanbod Sales vanuit je Hart® volgt de opbouw van de metafoor van De Glijbaan – van investeren in de relatie tot het krijgen van commitment op de oplossing – . Daarbij richten we ons op het gewenste niveau van Inzicht tot en met Practitioner voor de deelnemers binnen het programma.

Wil je meer weten over de metafoor van De Glijbaan? Download dan onze brochure.