Onze aanpak

Bij de Klantbetekenaars pakken we het anders aan. Bij ons mag je gewoon jezelf blijven en zeggen we nooit wat je moet doen. Wél halen we je uit je vaste rol om je in je eigen kracht te zetten. Daarbij houden we van no-nonsense en stellen we de praktijk altijd centraal. Met onze aanpak faciliteren we persoonlijk leiderschap. Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent en blijft voor je eigen ontwikkeling. Maar je staat er nooit alleen voor! Vanaf dag 1 zijn we betrokken bij jouw ontwikkeling en zetten we in een doorlopend proces van interactie en (zelf)reflectie stappen naar resultaat. Om van Betekenis te zijn, leveren we waar we voor staan!

IMG 8287 2021 02 16 121059

Wat je van ons mag verwachten

Bij de KlantBetekenaars inspireren, adviseren, trainen én coachen we op Persoonlijk Leiderschap. We passen zelf toe waarin we geloven. Daarom gaan we pas aan de slag als we weten en begrijpen wie je bent, waar je staat, wat je wilt bereiken en waaróm je dat wilt bereiken. Daarom bepalen we samen in een unieke Roadmap de doelen en activiteiten van jouw programma.


Bij de Klantbetekenaars:
  • Zeggen we je niet hoe het heurt

  • Stimuleren we motivatie, geen technieken of onnatuurlijk gedrag

  • Challengen we je op nieuwsgierigheid
IMG 8219

Fysiek en virtueel ontwikkelen

Wij weten dat iedereen zijn eigen manier van leren heeft. Daarom beschikken we over een doordacht en bewezen (blended) aanbod waardoor je leert wat je nodig hebt om beter te worden. Voor ons geldt: prestatie = kennis x vaardigheden x motivatie.

Door de juiste balans te vinden in meten, leren, ervaren, toepassen én evalueren kunnen we de kwaliteit van onze diensten borgen. Dat ondersteunen we met tools uit de praktische wetenschap om ook daadwerkelijk van Betekenis te kunnen zijn en tot resultaat te komen.

Om jouw ontwikkeling zichtbaar te maken onderscheiden we 4 niveaus. Daarin vertegenwoordigt elk niveau een medaille: Brons, Zilver, Goud of Platinum. Met de medailles brons, zilver en goud werken we toe naar het autonoom toepassen van Betekenis. Platinum staat voor het intern kunnen overdragen van de filosofie door gecertificeerde coaches en trainers van onze relaties.

Als je het beste uit mensen haalt, moet je het snel weer terugstoppen

- Richard van Kray