Wij zijn de Klantbetekenaars®

Welkom bij De KlantBetekenaars, wij geloven dat je beter kan presteren als je contact maakt vanuit je eigen persoon. Door je eigen kracht en kwetsbaarheid te tonen en oprechte interesse te laten zien, kun je klanten aan jezelf en de organisatie binden. De Klantbetekenaars helpen je daarbij. Ons doel is om klantcontact terug te brengen naar waar het hoort te zijn, bij de mens. Want wederzijds vertrouwen leidt tot ontvankelijkheid, betrokkenheid en medeverantwoordelijkheid en daarmee tot – commercieel – resultaat.

Maak hieronder kennis met onze filosofie en werkwijze.

IMG 8287
IMG 8260
IMG 8160

Onze filosofie

Klantcontact draait om de persoonlijke connectie die je hebt met de ander. Je wordt altijd beoordeeld op de kwaliteit van je mening, product, dienst en professionaliteit. Máár je gesprekspartner wordt in de eerste instantie geïnspireerd en getriggerd door de persoon die dat vertegenwoordigt. Daarom staat niet de oplossing, maar de relatie eerst centraal. En dat start met jouw intentie.

“Bij Klantbetekenis is de intentie om jouw toegevoegde waarde betekenis te geven in het leven van de ander. ”

Dat klinkt best zwaar maar het maakt de essentie van ons werk wel direct helder. Mensen zijn vaak geneigd om te denken en te handelen in oplossingen, zelfs als de gesprekspartner daar nog niet aan toe is. Bij de KlantBetekenaars denken en werken we andersom. Door loyaal te blijven aan jezelf en nieuwsgierig naar de ander creëer je ontvankelijkheid en betrokkenheid en daarmee een medeverantwoordelijkheid voor een oplossing.

Onze filosofie maken we tastbaar aan de hand van De 4 principes van Klantbetekenis. Die principes dienen als kapstok voor de juiste mindset wat zorgt voor loyaliteit. De principes die wij hanteren bewegen zich rond de kwetsbaarheid en ontvankelijkheid, van zowel jou als van je gesprekspartner.


In al onze ontwikkelactiviteiten vertrekken we vanuit deze filosofie met persoonlijke connectie als leidraad.

Wil je meer informatie over ons aanbod? Bekijk dan onze labels.

Onze KlantBetekenaars

Richard van Kray

Zonder eigen ervaringen zul je de waarheid niet leren kennen! Ik wil inspireren en stimuleren om mensen vanuit zichzelf te laten groeien

Michel de Weerdt

Blijvend gefascineerd door de dagelijkse struggle die we ervaren om in contact te komen en te blijven met anderen om iets te betekenen of te bereiken.

Ben de Bruin

Intrinsieke motivatie om jezelf te ontwikkelen is de bron tot meer focus, werkplezier en resultaat binnen organisaties!

Sten Weingärtner

Verbinden en ambities met elkaar in lijn brengen, daar krijg ik energie van. Ik wil excelleren door drive, passie en commitment.

Nicolle de Bruin

Op mijn best wanneer ik als spin in het web kan (ont)zorgen. Blij om op de achtergrond bij te dragen aan de ontwikkeling van al onze relaties!

Florens Timmermans

Het een doen, zonder het ander te laten. Ik Floreer graag, nog liever help ik anderen om met minder energie meer te bereiken en in hun ‘flow’ te komen

Jan van der Hilst

Dichtbij mezelf blijven, brengt mij persoonlijke groei en ontwikkeling, succes en een gelukkiger leven.....dat gun ik iedereen!

Maud Hoefnagels

Aanstekelijk & verbindend! Ik train vanuit mijn hart, heb een enorme liefde voor het vak en help anderen effectiever en met meer gemak te communiceren

Marloe van Boekel

Als je doet wat je leuk vindt sta je ergens voor. Ik hou ervan om anderen te laten ervaren hoe eerlijke sales loont en alles een stuk mooier maakt!

Sandra Dierx

Ik inspireer graag anderen om keuzes te durven maken vanuit het hart, want alleen dan kun je van betekenis zijn voor jezelf en de ander.

Philippe Mouthaan

Met passie, oprechtheid en enthousiasme verbinding maken in klantcontact. Ik wil inspireren om creatief van betekenis te kunnen zijn in relaties.

Sven Muntenaar

Ik geloof dat we blijven groeien, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen bedenken omdat we nieuwsgierig zijn.

Liselot van Gerwen

Je kunt pas iemand aansteken, als je zelf brandt. Mijn missie is om jouw vuur te ontbranden, want het grootste geheim van succes, dat ben je zelf!

Paul Rijns

Communicatie tussen mensen is magisch. Het is mijn Ikigai om mensen de kracht van kwetsbaarheid en onbevooroordeeld luisteren te laten ervaren.

Susan Arcidiacono

Inspireren om vanuit kwetsbaarheid in je kracht komen zodat je ECHT contact gaat maken met de ander. Dat is mijn missie!

Paul de Jong

"Goed doen door Goed te doen". Ik geloof in oprechte verandering: je moet immers bewogen raken om in beweging te komen.

Simon Hulsman

Ben jezelf! Nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd in de ander. Zo maak je een connectie. Iets echts en origineels is toch waardevoller dan een kopie?

Maarten van de Laarschot

De beste versie van jezelf worden doet iedereen op zijn eigen manier, maar nooit alleen.

Anton Janssen

Harmonie vind ik belangrijk. Harmonie geeft rust. Vanuit harmonie leer je mensen beter begrijpen en durf je jezelf te zijn.

Hanneke Kezer

Waarde ToevoeGen bij de ander. Door oprechte aandacht, vragen, nieuwsgierig zijn, luisteren en helpen. Dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen